Саемски каталог 2021

📚ТЕМПЛУМ на Саемот на книгата 📚📖
08-14 септември, кај спортската сала „Борис Трајковски“ во Скопје
Разгледајте го нашиот каталог со најпопуларните изданија.
Нашиот штанд ќе го најдете веднаш кај влезот на Саемот.
Примаме и нарачки за достава, на мејлот: templum.skopje@gmail.com!

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *