Нова едиција – ГРАДОТ

опис на слика

Станува збор за следниве наслови: 1. НЕРЕД И ГРОТЕСКА; разговори и сатири за проектот „Скопје 2014″, од 13 автори: Георги Константиновски, Борис Чипан, Јасмина Силјаноска, Ана Ивановска, Минас Бакалчев, Јован Ивановски, Владимир Петрушевски, Небојша Вилиќ, Сузана Милевска, Копач, Арвидас Кртина, Ирена Цветковиќ и Пандалф Вулкански; 2. КРАДАТ ГРАД!; зборник текстови за проектот „Скопје 2014″, од …

Нова едиција – ГРАДОТ Read More »