Набави си муда: 9 и 1/2 бајки за секс

Автор:

Модерните бајки на Џоана Волш се случуваат во свет на чудесни еротски можности, каде желбата е водечна енергија а срамот е непозната емоција.

Во овие неверојатно смешни, апсурдни и понекогаш мрачни бајки сѐ е исполнето со магијата на сексот. Сепак, под надреалната површина на книгата, во нејзиното пулсирачко срце, лежи остроумно истражување на бројните пермутации и комплексности нажелбата.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *