Контакт

адреса: templum.skopje@gmail.com  

адреса: templum.skopje@gmail.com

 

  10 thoughts on “Контакт”

  1. Почитувани,

   Сакам да Ве прашам дали книгата Оди си Никлоа ја има во продажба и од каде може да се купи.

   Однапред ви Благодарам

  2. Hello from Germany,

   I just found out that your company published the novel “Ali i Nino” by Kurban Said.

   Can I buy a copy from you?

   I can pay by credit card or pay pal.

   Many thanks for letting me know!
   Best wishes,
   Hans

   1. Frosina krushkarovska

    Dear Hans,
    I am sorry for the late response! I will be letting you know in the shortest possible time!
    Greetings, Templum.

  3. Билјана Станојчиќ

   Почитувани, 

   се викам Билјана Станојчиќ, од Струга сум, пишувам на српски а живеам во Германија 🙂

   Неодамна ја издадов својата втора книга, во електронска форма и на српски јазик: Корен и крила – поштовање у породици, снажна деца.

   Во книгата е опишан изненадувачкиот спореден ефект кога човек (жена) добива деца – раѓањето и развојот на родителот односно мајката, болките и напредокот. Исто така, дадени се клучни информации, со вклучени научни референци, кои ќе им бидат корисни на сите читатели во личниот развој. Книгата доби мошне позитивни коментари. Ако сте заинтересирани, ќе Ви го испратам целиот текст. Книгата можам да ја преведам на македонски во најкус рок.

   Книгата во моментов се нуди на платформата Кобо и iTunes, на линковите: https://www.kobo.com/ww/sr/ebook/koren-i-krila односно https://itunes.apple.com/us/book/koren-i-krila/id1244268604?ls=1&mt=11.

   Заинтересирана сум за издавање печатено издание на македонски јазик. Со оглед на квалитетот на Вашите изданија, би ми била чест и Корен и крила да е едно од нив.

   Срдечен поздрав,
   Билјана Станојчиќ
   078/552-031

  4. Почитувани
   Ви пишувам бидејќи потребна ми е помош и поддршка во објавување на моја книга. Не сум запознаена со процедурите како оди објавувањето затоа што ова е мојата прва прозна творба. Би била благодарна доколку можете да споделите информации како одат процедурите? Ви благодарам
   Се најдобро
   Марија

  5. Жан Илиески

   Почитувани,

   неодамна го завршив мојот прв роман „Трезност и лудост“ и сега би сакал да ви го пратам ракописот. Ве молам напишете ми на која електронска адреса.
   Со надеж за плодна соработка Ви благодарам за одговорот.

   Искрено,
   Жан Илиески
   телефон: +49 178 55 869 33

  Напишете коментар

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *