Гајле Синема

Автор:

Генијални, неверојатно забавни афоризми.

Фрагменти од книгата:

Во Малага бевме на слаголед и зборевме за луѓето што ги знаеме.
Јас нарачав чоколага, а другарка ми трачатела.

Ќе ми ставиш во сладоледот и мало умност, мало душност, мало граѓанство…

Спомнавте наздравување?! Сакам да присуствувам на тој чин чин.

– Несолена ми е супата.
– Плачи над тањирот.

Џабе ми продаваш муда за бубрези, веќе се консултирав со мојот изнутриционист.

Кока Кола Зеро што сака да се слика е Кока Кола Позеро.

ЗНАЧИ ДА СЕ НЕМАЛО OCET ZA PRAENJE SALATA.

 

 

Оливера Ќорвезироска за Тања Аждаја: ЗМЕЈСКА ДАРБА (Како Тања Аждаја го победи Фејсбук)

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *