Пирови победи на патот за Европа (текстови од скорешниот заборав, 2016-2019)

Автор:

„Пирови победи на патот за Европа (текстови од скорешниот заборав, 2016-2019)“ од Мирослав Грчев. Во оваа книга на 435 страници се собрани стотина колумни пишувани од 2016 до 2019 година. Ова е негова трета книга во едицијата, после „Името на злото“ (2014) и „Фашизам во куси панталони“ (2017).

Воведот во книгата прочитајте го овде

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *